Αρχική Σελίδα

CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος και πολύ σημαντικός: τα προϊόντα που αποστέλλονται πάντα ταιριάζουν με την παραγγελία. Τους εμπιστεύομαι γιατί δεν έχω απογοητευτεί ποτέ μαζί τους.

—— Μιχαήλ

Αν είχα ή αν μπορούσα να του δώσω 10 αστέρια, αλλά έχω μόνο 5, ελπίζω να συνεχίσω τις διαπραγματεύσεις μαζί του, το συνιστώ.

—— Χοσέ

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία διαρκεί για περίπου 4 χρόνια, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η υπηρεσία που παρέχουν είναι παραπάνω από αναμενόμενη. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

—— Κλωστική μηχανή

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Διαθέτουμε προηγμένη τεχνολογία, συσκευές και γραμμές παραγωγής για όλα τα προϊόντα, με εξαγωγική ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 1000 εμπορευματοκιβωτίων ετησίως.

  CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 • OEM / ODM

  Δεχόμαστε προσαρμοσμένο λογότυπο, μέγεθος, χρώμα και συσκευασία.

  Έχουμε τον επαγγελματία μας σχεδιαστή, μας δίνει τις ιδέες σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε!CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 • Ε & Α

  Η Topeak προσπαθεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αθλητισμού και υγείας για τους παγκόσμιους χρήστες, για να επεκτείνει την υγεία και τη χαρά σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ενώ το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις μας έχουν αυξηθεί με τα χρόνια, η αφοσίωσή μας σε εσάς ως πελάτες και φίλους δεν έχει αλλάξει. Ειλικρινά καλωσορίζουμε φίλους από όλο τον κόσμο να ενταχθούν στη μεγάλη μας οικογένεια!

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGZHOU TOPEAK TRADE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cherish Zhang

Τηλ.:: 18756276670

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)